Hvitløksdyrking – formiddagskurs

Tirsdag 21.juli arrangerer jeg formiddagskurs med tema hvitløksdyrking. Sted: Stangenes kl 10-12.30.

Å dyrke hvitløk er noe av det morsomste i kjøkkenhagen. «Valdres» hvitløken som jeg dyrker, er høsteklar, og du lærer historien om løken som opprinnelig kom fra Sibir. Hva gjør vi med den når den er høstet?  Hvordan oppbevarer vi den, og hva godt kan vi lage av hvitløk?

Som en piruett svinger den seg, og kan høstes når den har full omdreiing.

Hvitløksdyrking er hovedtema denne formiddagen, men vi skal også ha en runde  i kjøkkenhagen og forstår mer hvor viktig god jord er for dyrking, bl.a. ved Bokashimetoden.  Noen tips om hva du kan vinterså, vil du også få med deg på veien. Vi avslutter med en deilig lunsj, med masse smaker av hvitløk.

Kle deg etter været, da vi skal være ute.

Påmelding: Bindende påmelding til epost: anita@drivhusetmitt.no. Begrenset antall plasser.

Pris kr 600,- inkl en setteløk «Valdres», kursmateriell, oppskrift og lunsj. Sted: Stangenes.

Les om høsting av bulbillene:  Hvitløksblomsten er en delikatesse