Velkommen til Drivhuset mitt
Mine erfaringer og oppskrifter fra du putter noen frø i jorden til du henter ferdige grønnsaker og blomster vil jeg dele med dere. Fra Drivhuset mitt kan du kjøpe Anitas såkalender, finne fristende matoppskrifter eller lese min blogg.
Mine produkter
I nettbutikken finner du flere ulike produkter. Min favoritt er Anitas såkalender. Såkalenderen er et produkt jeg har savnet selv, som kjøkkenhage-entusiast. Frøkalenderen har tydelig inndeling gjennom året og forslag til hva du skal så – måned for måned.
Du får også kjøpt poster/plakater og postkort med nydelige motiver.
-
Spesialpris!
Kampanje, kjøp 3, betal for 2!
kr 378,00 -
Anitas såkalender i notisbok-format
kr 279,00 -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 2 kortpakker
kr 457,00 -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 1 kortpakke
kr 359,00 -
Pesto – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Rabarbra – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatbruchetta – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatsuppe – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesalt – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesmør – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
6 postkort med 6 ulike motiv i en pakke
kr 189,00
Mine nyeste blogginnlegg
Tirsdag 9. mai ønsker jeg velkommen til kjøkkenhagekurs!
Jeg gleder meg til å holde åpen kjøkkenhage og drivhus. Denne ettermiddagen/kvelden skal vi lære om jorden som er det viktigste for å lykkes med grønnsaksdyrking. Vi ser også på Bokashi, og snakker om drivhus, og selvsagt tar vi en runde i kjøkkenhagen for å se...
Knasende gul paprika blir til ovnsbakt pesto
Når man har i overflod av paprika, er det fint å lage litt forskjellig av den. Her er oppskrift på en god paprikapesto. Paprikapesto 11 små snackpaprika, gule 1fedd hvitløk basilikumsblader 50 gram mandler, skal skoldes 50 gram revet parmesan ca 1/2-1 dl olje Litt...
Knallgode plommer på glass
Denne oppskriften minner meg om mine barndoms søndagsmiddager hos min farmor "Mor i Elvegada", hvor plommer og pærer sto på rekke og rad om høsten, klare til å nytes på vinteren. De smakte himmelsk, og denne oppskriften gjenskaper smaken for meg. Og det beste...