fbpx

Demo: Bokashi kjøkkenkompostering

I forbindelse med «Spis Grønt uka» har vi stand i Matkjelleren Lillemarkens, onsdag 14. og torsdag 15. oktober kl 10-14.

Kompostering med bokashi foregår dels inne, i en lufttett bokashibøtte; og dels enten inne i en kasse med litt jord, eller ute. Bokashi tar liten plass og lukter ikke vondt. Bare noen uker etter at matavfallet har forlatt kjøkkenet og kommet i jorden kan du begynne å plante i næringsrik bokashi kompostjord.

Jorden du lager med bokashi, er proppfull av næring og energi med et rikt mikroliv og massevis av herlig meitemark. Dyrk den på balkongen, i krukker, på takterrassen, i kolonihagen eller i kjøkkenhagen – og høst egendyrkede grønnsaker fra egenprodusert jord. Et perfekt lite kretsløp. Enkelt og svært rask

«Hvis flere dyrker sin egen mat, vil matsvinnet bli mindre», Anita S Dietrichson

I Lillemarkens blir det mulig å kjøpe startsett til samme pris som på nettet (og du slipper fraktkostnadene) og posters/kort.

Onsdag 14. og torsdag 15. oktober kl 10 – 14

Matkjelleren, Lillemarkens

www.drivhusetmitt.no