fbpx

Kurs: Spis grønt fra egen kjøkkenhage

Å dyrke sine egne grønnsaker handler om liv, om glede, om nytelse og om å se det lille frø bli til noe stort. På dette kjøkkenhagekurset ønsker jeg å inspirere deg til å dyrke mer selv, enten i noen potter på terrassen eller i din egen hage. Vi skal ta for oss dyrkingen av de vanligste grønnsakene – og noen tips til hva du kan lage av disse. Vi starter kurset med å snakke om jorden, om å holde sin jord og sine planter sunne, uten å gi de hverken medisin eller sprøyter, men «god og næringsrik mat», slik vi mennesker også vil ha det. Og vi avslutter kurset med en deilig hjemmelaget suppe, hjemmebakt brød og urtesmør med urter fra kjøkkenhagen.

«Hvis flere dyrket sin egen mat, ville matsvinnet blitt mindre», Anita S Dietrichson

På kurset blir det mulighet til å kjøpe både Bokashi startsett og posters/kort.

Onsdag 14. oktober kl 17.00 – 19.00

Sted: Grønt Senter, Odderøya

Pris kr 600,- som inkluderer suppe, brød og smør.

Påmelding: anita@drivhusetmitt.no