fbpx

Hvitløkskurs – torsdag 20. og mandag 24. juli (dette siste er fulltegnet)

Moro at det er så stor interesse for å dyrke Valdres hvitløken. Bli med på kurs, bli inspirert til kjøkkenhage og dyrking av hvitløk. Og få hvitløk med deg hjem !

Elin Eftevaag fikk med seg hjem en Valdres hvitløk da hun var på kurs. Den ble senere plantet i Brekkestø Hage sammen med andre hvitløksarter.  

Å dyrke hvitløk er facinerende. Å lære om dyrking og bruk av både selve løken, piruettene, bulbillene er en viktig del av det å foredle løken. I «Drivhuset mitt» dyrker vi Valdres, en hvitløk som på kort tid har blitt kjempepopulær og til dels vanskelig å få tak i.

På dette kurset får du med deg alt om dyrking, du er med på å høste den, og får en løk med hjem for dyrking i egen kjøkkenhage. Tips til hva du kan lage – og oppskrifter er også en del av kurset.

Scapes (hvitløkspiruetten) er fin å sylte, da kan du spare en del til vinteren, og hente den opp da 🙂

I tillegg til hvitløksdyrking vil vi også komme inn på chilidyrking, og en del generelle og viktige fakta om kjøkkenhagedyrking. Vi kombinerer det med en runde i kjøkkenhagen og avslutter det hele med en god prat langs langbordet, hvor vi serverer en hyggelig 3-retters lunsj.

Kurset koster kr 1.000,- som inkluderer dette:

  • Teori fra kjøkkenhagen
  • Anita`s såkalender (verdi 279,-)
  • Kurskonsept med oppskrifter
  • Løk til egen dyrking
  • Chili for frøsanking
  • 3-retters lunsj

 

Bindende påmelding på epost til anita@drivhusetmitt.no, eller SMS på tlf 91164883.

Hvitløken tørkes ved å tre den innimellom to bambusstenger