Pizzasnurrer av restene

Tidligere i bloggen min har jeg anbefalt deg å lage 8 pizzabunner i slengen. Du lager det av 1 kg mel, og deler den opp i 8 emner som puttes i plastpose. Og legges i kjøleskapet.

Deigen kan oppbevares inntil 14 dager.

Forrige helg laget jeg like godt 16 pizzabunner hvor 13 av disse ble brukt i løpet av et par dager. Til selskapelighet.

Ferdige på stekebrettet, men først litt etterheving.

Siden jeg hadde igjen både ost, tomatsaus og skinke, fant jeg ut at jeg ville bruke dette til pizzasnurrer. Da var oppskriften enkel: Bare å kna de tre deigene sammen, kjevle de ut til et rektangen, la de hvile litt, og så fylle på tomatsaus, ost og skinke.

Deretter ble hele deigen rullet sammen, som til en rullekake, og vi kuttet det opp i ca 2 cm store skiver og la på bakepapir på stekebrettet. De stekte ca 20 minutter på 180 grader.

Med litt salat, god olje ringlet over – ble dette en kjempegod lunsj.

#spisoppmatendin

Vel verd å prøve.

Her finner du oppskriften på deigen: Ruccola på pizzaen – og pizzaoppskrift

Siste innlegg

Rabarbraen høster vi på nytt i august

Rabarbrasaft med ananasmynte Jeg tyner det jeg kan ut av bær, frukt og grønnsaker. Sesongen er så kort i Norge, at vi må høste og utnytte det vi kan. Som for eksempel rabarbra. Som gjerne kan høstes flere ganger. Mange tror at rabarbra ikke kan høstes senere enn juni....

Småspicy tomatjuice

En hjemmelaget juice har en helt annen smak enn den du kjøper. Siden du ikke får i deg fibrene med juicing, holder det å lage juice et par tre ganger i uken. Jeg digger min nye juicemaskin, en horisontal slowjuicer, den har vært verd investeringen. Denne tomatjuicen...

Vi høster hvitløken

Løk er moro å dyrke, og om du aldri har dyrket noe tidligere, er det veldig bra å starte med. De setter en stor spiss på maten, og har lang holdbarhet. Vær bare klar over at vanlig løk (kepaløk) og hvitløk dyrkes på to helt forskjellige måter. I denne artikkelen skal...

Agurktid

Agurk er et must i ethvert drivhus, og snackagurken er bare til snacke i seg mens du jobber der. Og jeg setter ikke mindre pris på sylteagurken heller, det var noe av det første jeg startet med å dyrke da jeg fikk mitt første drivhus for ca 16 år siden. Agurken er en...

Rødbete – roten til alt godt

Rødbeten er en grønnsak jeg sår hele tiden med jevne mellomrom, fra begynnelsen av april og til midten av august. Den er ikke grådig i sine krav, og trives godt i en god kompostjord med rikelig vanning. Visste du at den er i nær familie med både bladbede (mangold),...