Anita`s blogg og butikk
I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips, og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert.
Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Pizzasnurrer av restene
Tidligere i bloggen min har jeg anbefalt deg å lage 8 pizzabunner i slengen. Du lager det av 1 kg mel, og deler den opp i 8 emner som puttes i plastpose. Og legges i kjøleskapet. Deigen kan oppbevares inntil 14 dager. Forrige helg laget jeg like godt 16 pizzabunner...

Gulroten fortjener mer enn bare å bli kokt
I forrige blogg skrev jeg om min favorittgrønnsak nummer 1: poteten. Hvis du spør meg om hvem som kommer på 2. plass, må jeg si gulroten. Gulroten som evner å ta opp jorden smak, fortette den, og så bringe den videre til oss. Gulroten er favoritt hos mange, og må være...

Dumme bønder – de største potetene?
Potet har i alle år vært brukt for å få et umulig jordstykke til å bli bra på. Og du behøver ikke tenke så mye, for å få en god potetavling. Kanskje er det derfra uttrykket stammer? De gror i nær sagt alt. Og har du først fått sansen for potetdyrking, er det en...

Ruccola – en av mine fire favorittsalater
Vi er forskjellige vi mennesker – heldigvis. Og våre matvaner er også svært forskjellige. Det speiler seg også i det vi dyrker. Vi dyrker jo helst det vi liker å spise, og dyrker mest av det vi spiser mest av. Mine fire favoritter i salatbedet er: Little Gem – en...
Produkter
Vareutvalget i nettbutikken består av en såkalender, posters og kort. Såkalenderen kommer i formatet 16×16 og du ser nærmere beskrivelse ved å klikke på bildet under.
Posters er i 2 forskjellige størrelser, 30×40 og 21×30.
Doble kort, 6 i pakken, ulike motiv, 15×20. Disse er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen. Motivene er som posters.
Oppskrifter på både posters, kort og i såkalenderen.
Posters og kort er tilpasset IKEA og andres standard rammeformat, og sendes uten ramme.
Vi sender i løpet av 24 timer på virkedager.
-
Spesialpris!
Kampanje, kjøp 3, betal for 2!
Opprinnelig pris var: kr 567,00.kr 378,00Nåværende pris er: kr 378,00. -
Anitas såkalender i notisbok-format
kr 279,00 -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 2 kortpakker
Opprinnelig pris var: kr 627,00.kr 457,00Nåværende pris er: kr 457,00. -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 1 kortpakke
Opprinnelig pris var: kr 438,00.kr 359,00Nåværende pris er: kr 359,00. -
Pesto – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Rabarbra – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatbruchetta – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatsuppe – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesalt – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesmør – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
6 postkort med 6 ulike motiv i en pakke
kr 189,00
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Pizzasnurrer av restene
Tidligere i bloggen min har jeg anbefalt deg å lage 8 pizzabunner i slengen. Du lager det av 1 kg mel, og deler den opp i 8 emner som puttes i plastpose. Og legges i kjøleskapet. Deigen kan oppbevares inntil 14 dager. Forrige helg laget jeg like godt 16 pizzabunner...

Gulroten fortjener mer enn bare å bli kokt
I forrige blogg skrev jeg om min favorittgrønnsak nummer 1: poteten. Hvis du spør meg om hvem som kommer på 2. plass, må jeg si gulroten. Gulroten som evner å ta opp jorden smak, fortette den, og så bringe den videre til oss. Gulroten er favoritt hos mange, og må være...

Dumme bønder – de største potetene?
Potet har i alle år vært brukt for å få et umulig jordstykke til å bli bra på. Og du behøver ikke tenke så mye, for å få en god potetavling. Kanskje er det derfra uttrykket stammer? De gror i nær sagt alt. Og har du først fått sansen for potetdyrking, er det en...

Ruccola – en av mine fire favorittsalater
Vi er forskjellige vi mennesker – heldigvis. Og våre matvaner er også svært forskjellige. Det speiler seg også i det vi dyrker. Vi dyrker jo helst det vi liker å spise, og dyrker mest av det vi spiser mest av. Mine fire favoritter i salatbedet er: Little Gem – en...
Kursprogram:
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.