Anita`s blogg og butikk
I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips, og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert.
Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Salat er en fest
Det finnes en hau med forskjellige typer salater å dyrke. Fra de bitre Cikori til Issalat, og romanosalat. Og alt imellom. Med smaker som er veldig forskjellige: Søte eller bitre. Du kan dyrke salater med crunch og nøttesmak. Og så finner du de i mange forskjellige...

Urtehagen – utnytt det gode
Det er ekstra stas og motiverende å dyrke urter når du bruker noe av alt det gode! Det gir overskudd og energi å dyrke, og vanskelig er det heller ikke. Det handler om å begynne med det som er enklest, og lære etter hvert. Sol, næring og vann, er det mest elementære....

Jordskokken – til glede vinter og vår
Mens mange av grønnsakene våre høstes sommer og høst, er jordskokken til glede om vinter og vår. Jordskokken smaker deilig - og veldig forskjellig som rå og kokte. Den spesielle smaken gjør at man ikke skal spise jordskokk for ofte, bare innimellom. Har du en gang...

Ramsløksblomsten – til å spise opp
«Du spiser med øynene», sies det. Å dyrke spiselige blomster er derfor gode for både hode og gane. I tillegg er det ofte bievennlige blomster. Dyrk de selv, og vit at du har gitt de økologisk føde, og uten sprøyting, så er du sikker på å ikke få i deg noe galt....
Produkter
Vareutvalget i nettbutikken består av en såkalender, posters og kort. Såkalenderen kommer i formatet 16×16 og du ser nærmere beskrivelse ved å klikke på bildet under.
Posters er i 2 forskjellige størrelser, 30×40 og 21×30.
Doble kort, 6 i pakken, ulike motiv, 15×20. Disse er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen. Motivene er som posters.
Oppskrifter på både posters, kort og i såkalenderen.
Posters og kort er tilpasset IKEA og andres standard rammeformat, og sendes uten ramme.
Vi sender i løpet av 24 timer på virkedager.
-
Spesialpris!
Kampanje, kjøp 3, betal for 2!
Opprinnelig pris var: kr 567,00.kr 378,00Nåværende pris er: kr 378,00. -
Anitas såkalender i notisbok-format
kr 279,00 -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 2 kortpakker
Opprinnelig pris var: kr 627,00.kr 457,00Nåværende pris er: kr 457,00. -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 1 kortpakke
Opprinnelig pris var: kr 438,00.kr 359,00Nåværende pris er: kr 359,00. -
Pesto – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Rabarbra – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatbruchetta – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatsuppe – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesalt – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesmør – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
6 postkort med 6 ulike motiv i en pakke
kr 189,00
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Salat er en fest
Det finnes en hau med forskjellige typer salater å dyrke. Fra de bitre Cikori til Issalat, og romanosalat. Og alt imellom. Med smaker som er veldig forskjellige: Søte eller bitre. Du kan dyrke salater med crunch og nøttesmak. Og så finner du de i mange forskjellige...

Urtehagen – utnytt det gode
Det er ekstra stas og motiverende å dyrke urter når du bruker noe av alt det gode! Det gir overskudd og energi å dyrke, og vanskelig er det heller ikke. Det handler om å begynne med det som er enklest, og lære etter hvert. Sol, næring og vann, er det mest elementære....

Jordskokken – til glede vinter og vår
Mens mange av grønnsakene våre høstes sommer og høst, er jordskokken til glede om vinter og vår. Jordskokken smaker deilig - og veldig forskjellig som rå og kokte. Den spesielle smaken gjør at man ikke skal spise jordskokk for ofte, bare innimellom. Har du en gang...

Ramsløksblomsten – til å spise opp
«Du spiser med øynene», sies det. Å dyrke spiselige blomster er derfor gode for både hode og gane. I tillegg er det ofte bievennlige blomster. Dyrk de selv, og vit at du har gitt de økologisk føde, og uten sprøyting, så er du sikker på å ikke få i deg noe galt....
Kursprogram:
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.