Anita`s blogg og butikk
I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips, og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert.
Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Mango chutney
Setter du pris på asiatisk mat? I så fall bruker du sikkert mango chutney fra tid til annen. Jeg skulle lage en indisk gryterett, og i oppskriften skulle jeg ha mango chutney, og den ville jeg lage selv. For så vidt det er mulig, vil jeg helst lage all mat fra bunnen...

Endelig i gang med mikrogrønt i Norge
Kort tid etter at Linda Rabbe Haugen hadde startet opp med å dyrke mikrogrønt, kom pandemien, nå er hun i full gang igjen, og leverer bl.a. på REKO ringen, men ønsker å få flere på kundelisten. -Mikrogrønt er en fantastisk grønn vekst. Da jeg oppdaget mikrogrønt...

En hyllest til snittebønnen
Fermentering* er en eldgammel konserveringsmetode som var vanlig før mye ble industrialisert. Dette har fått nytt liv i våre dager. Snittebønner lagt lagvis med salt ville vi i vår moderne verden kalt fermentering, bare at ordet ikke var funnet opp den gangen. For...

Tranquilo + Tarte tatin av tomater=sant
Jeg har mye tomater, og var fristet til å prøve ut en oppskrift på Tarte Tatin, som Camilla Plum* har med seg i boken sin "Abracadabra". Til denne oppskriften ønsket jeg meg en ny panne, en tynn og lett type, som kunne funke både på plate og i ovn, og hvor innholdet...
Produkter
Vareutvalget i nettbutikken består av en såkalender, posters og kort. Såkalenderen kommer i formatet 16×16 og du ser nærmere beskrivelse ved å klikke på bildet under.
Posters er i 2 forskjellige størrelser, 30×40 og 21×30.
Doble kort, 6 i pakken, ulike motiv, 15×20. Disse er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen. Motivene er som posters.
Oppskrifter på både posters, kort og i såkalenderen.
Posters og kort er tilpasset IKEA og andres standard rammeformat, og sendes uten ramme.
Vi sender i løpet av 24 timer på virkedager.
-
Spesialpris!
Kampanje, kjøp 3, betal for 2!
Opprinnelig pris var: kr 567,00.kr 378,00Nåværende pris er: kr 378,00. -
Anitas såkalender i notisbok-format
kr 279,00 -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 2 kortpakker
Opprinnelig pris var: kr 627,00.kr 457,00Nåværende pris er: kr 457,00. -
Spesialpris!
Anitas såkalender m/ 1 kortpakke
Opprinnelig pris var: kr 438,00.kr 359,00Nåværende pris er: kr 359,00. -
Pesto – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Rabarbra – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatbruchetta – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Tomatsuppe – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesalt – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
Urtesmør – plakat
kr 189,00 – kr 298,00 -
6 postkort med 6 ulike motiv i en pakke
kr 189,00
Siste fra bloggen
Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Mango chutney
Setter du pris på asiatisk mat? I så fall bruker du sikkert mango chutney fra tid til annen. Jeg skulle lage en indisk gryterett, og i oppskriften skulle jeg ha mango chutney, og den ville jeg lage selv. For så vidt det er mulig, vil jeg helst lage all mat fra bunnen...

Endelig i gang med mikrogrønt i Norge
Kort tid etter at Linda Rabbe Haugen hadde startet opp med å dyrke mikrogrønt, kom pandemien, nå er hun i full gang igjen, og leverer bl.a. på REKO ringen, men ønsker å få flere på kundelisten. -Mikrogrønt er en fantastisk grønn vekst. Da jeg oppdaget mikrogrønt...

En hyllest til snittebønnen
Fermentering* er en eldgammel konserveringsmetode som var vanlig før mye ble industrialisert. Dette har fått nytt liv i våre dager. Snittebønner lagt lagvis med salt ville vi i vår moderne verden kalt fermentering, bare at ordet ikke var funnet opp den gangen. For...

Tranquilo + Tarte tatin av tomater=sant
Jeg har mye tomater, og var fristet til å prøve ut en oppskrift på Tarte Tatin, som Camilla Plum* har med seg i boken sin "Abracadabra". Til denne oppskriften ønsket jeg meg en ny panne, en tynn og lett type, som kunne funke både på plate og i ovn, og hvor innholdet...
Kursprogram:
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.