Det spirer og gror
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Anita S Dietrichson
Hageentusiast og Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non libero vel mauris aliquam interdum. Suspendisse lobortis ultrices lacus, sit amet dapibus arcu vulputate ac. Nulla ac ligula quis odio laoreet ullamcorper at in mauris.

Bokashikurs onsdag 30. september 2020
Bokashi er en smart kjøkkenkompostering som enkelt omdanner matavfall til god og næringsrik jord på 6 uker. Inne, og uten lukt. Bøttene er enkle å bruke, krever liten plass, lukter ikke vondt og passer like fint i leilighet som i hus med hage. Prosessen tar ca 6 uker...

En hyllest til snittebønnen
Fermentering* er en eldgammel konserveringsmetode som var vanlig før mye ble industrialisert. Dette har fått nytt liv i våre dager. Snittebønner lagt lagvis med salt ville vi i vår moderne verden kalt fermentering, bare at ordet ikke var funnet opp den gangen. For...

Tranquilo + Tarte tatin av tomater=sant
Jeg har mye tomater, og var fristet til å prøve ut en oppskrift på Tarte Tatin, som Camilla Plum* har med seg i boken sin "Abracadabra". Til denne oppskriften ønsket jeg meg en ny panne, en tynn og lett type, som kunne funke både på plate og i ovn, og hvor innholdet...