Det spirer og gror
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Anita S Dietrichson
Hageentusiast og Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non libero vel mauris aliquam interdum. Suspendisse lobortis ultrices lacus, sit amet dapibus arcu vulputate ac. Nulla ac ligula quis odio laoreet ullamcorper at in mauris.

Å dyrke løk er et must
Både i kjøkkenhagen og i kjøkkenet er løken et must. For ingen mat blir den samme uten løken. Den er skarp, har stor dybde og lar de andre grønnsakene skinne mens den holder seg i bakgrunnen. Og vi klarer oss ikke uten løken! Det er moro og lett å dyrke løk, og om du...

Sylt løs – fennikel
Høsten er for meg syltetid av grønnsaker. Å sylte grønnsaker er et godt alternativ til å fryse, som ofte er det enkleste å ty til. Som barn var syltet agurk og syltet rødbete en selvfølge på middagsbordet, og som voksen har jeg fått sansen for å sylte enda mere, som...

Fennikel
Med fennikel slår du to fluer i en smekk: Både de oppsvulmede bladene i bunnen er fantastiske i matlagingen, høst den før den går den i stokk, gjør den det - så nyt det også. Den er nydelig med sin limegrønne farge og de vaiende, fjærdusklignende grønne bladene som...