Det spirer og gror
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Anita S Dietrichson
Hageentusiast og Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non libero vel mauris aliquam interdum. Suspendisse lobortis ultrices lacus, sit amet dapibus arcu vulputate ac. Nulla ac ligula quis odio laoreet ullamcorper at in mauris.

Jordskokken – til glede vinter og vår
Mens mange av grønnsakene våre høstes sommer og høst, er jordskokken til glede om vinter og vår. Jordskokken smaker deilig - og veldig forskjellig som rå og kokte. Den spesielle smaken gjør at man ikke skal spise jordskokk for ofte, bare innimellom. Har du en gang...

Lag din egen tomatketchup
Denne oppskriften har jeg fra Tina Nordstrøm 6 – 8 tomater ½ dl lys brunt sukker 1 spiseskje hvitvinseddik Halvannen spiseskje tomatpurè En finhakket løk og ett fedd hvitløk 1 teskje friske timialblader eller estragonblader (jeg pleier å ha minst en neve) To teskjeer...

Bokashikurs – det neste er til høsten
Bokashi er en smart kjøkkenkompostering som enkelt omdanner matavfall til god og næringsrik jord på 6 uker. Inne - og uten lukt. Lær å lage jord innendørs av matavfall. -Bøttene er enkle å bruke, krever liten plass, lukter ikke vondt og passer like fint i byen som i...