Det spirer og gror
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Anita S Dietrichson
Hageentusiast og Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non libero vel mauris aliquam interdum. Suspendisse lobortis ultrices lacus, sit amet dapibus arcu vulputate ac. Nulla ac ligula quis odio laoreet ullamcorper at in mauris.

Åse`s rabarbrapai med havregryn
Jeg fristes ofte av gode bilder av mat, og oppskrifter på nettet. Og når jeg kjenner hun som har laget maten, og ber om å få dele oppskriften og bilder, og får ja – Ja, da er det bare å gjøre det. Som denne, som jeg fikk i forrige uke av Åse. Det er nemlig slik at...

Agurk juice
Når du har flere agurkplanter, og de først modnes, så har de en tendens til å modnes flere på en gang. Og hva skal vi gjøre med alle? Drikke de, tenker jeg – agurkjuice er sunn og næringsrik. Og blandet med stangselleri og sitron, er den god på smaken også. Når du...

Sylteagurk fra Elvegada
Gamle konserveringsmetoder er i skuddet som aldri før. Anerkjente restauranter bruker mer og mer tid på å hente råvarer fra naturen, og serverer det uten kunstige tilsettingsstoffer. Unge generasjoner tar i bruk gamle metoder og etterspør oppskrifter som flere trodde...