Anita`s blogg og butikk

I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips,  og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert. 

Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Anita S Dietrichson

Siste fra bloggen

Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag. 

Agurktid

Agurktid

Agurk er et must i ethvert drivhus, og snackagurken er bare til snacke i seg mens du jobber der. Og jeg setter ikke mindre pris på sylteagurken heller, det var noe av det første jeg startet med å dyrke da jeg fikk mitt første drivhus for ca 16 år siden. Agurken er en...

Rødbete – roten til alt godt

Rødbete – roten til alt godt

Rødbeten er en grønnsak jeg sår hele tiden med jevne mellomrom, fra begynnelsen av april og til midten av august. Den er ikke grådig i sine krav, og trives godt i en god kompostjord med rikelig vanning. Visste du at den er i nær familie med både bladbede (mangold),...

Hvitløksblomsten er en delikatesse

Hvitløksblomsten er en delikatesse

Det er kjempemoro å dyrke hvitløk, men visste du at du egentlig kan høste den to ganger? Ihvertfall om du dyrker hardneck-typen. For det er disse vakre og velsmakende blomster-piruettene som er så gode til pesto, smørdamping eller langtidslagring. Nå er det tiden for...

Alle hager bør ha en hyll

Alle hager bør ha en hyll

Hyll er sjeldent noe man dyrker, de kommer bare av seg selv. Og av alle blomstringene på våren, som kirsebær, frukttrær og syriner så er det hylleblomsten som kommer til slutt. Og den blomstrer rundt St Hans. Deres blekhet – er ikke hvit, men fløtefarget som en...

Butikk

Vareutvalget i butikken består av posters og kort. Posters er i 2 forskjellige størrelser,  30×40 og 21×30 – doble kort 15×20. Kortene er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen.

På postersene står oppskriften under illustrasjonen. På kortene finner du oppskriften på baksiden. Kortene er flotte til å sendes i posten eller legges ved en gave, og er ypperlige til også å rammes inn. De er alle tilpasset IKEA og andres standard rammeformat. 

Vi tilbyr foreløpig 6 motiv i de ulike størrelsene, flere vil komme.

 

Poster 1

30×40, 21×30 og A5 postkort

Poster 2

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 3

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 4

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 5

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 6

30×40, 21×30 og A5 postkort

Priser poster i størrelse 30 x 40 : 

1 stk kr 298,-

Priser poster i størrelse 21×30:

1 stk kr 189,-

Postkort, pakke med 6 ulike motiv 15×20 – 4 sider 

1 pakke, 6 kort kr 189,- 

Du kan kombinere kjøp av posters og kort – 

20% rabatt ved kjøp av minst 3 enheter.

Gratis frakt i juni – introduksjonstilbud.

Fra 1. juli: Fast fraktkost: kr 30,-. 

 

 

Postkort

A5 postkort

 

 

Siste fra bloggen

Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Agurktid

Agurktid

Agurk er et must i ethvert drivhus, og snackagurken er bare til snacke i seg mens du jobber der. Og jeg setter ikke mindre pris på sylteagurken heller, det var noe av det første jeg startet med å dyrke da jeg fikk mitt første drivhus for ca 16 år siden. Agurken er en...

Rødbete – roten til alt godt

Rødbete – roten til alt godt

Rødbeten er en grønnsak jeg sår hele tiden med jevne mellomrom, fra begynnelsen av april og til midten av august. Den er ikke grådig i sine krav, og trives godt i en god kompostjord med rikelig vanning. Visste du at den er i nær familie med både bladbede (mangold),...

Hvitløksblomsten er en delikatesse

Hvitløksblomsten er en delikatesse

Det er kjempemoro å dyrke hvitløk, men visste du at du egentlig kan høste den to ganger? Ihvertfall om du dyrker hardneck-typen. For det er disse vakre og velsmakende blomster-piruettene som er så gode til pesto, smørdamping eller langtidslagring. Nå er det tiden for...

Alle hager bør ha en hyll

Alle hager bør ha en hyll

Hyll er sjeldent noe man dyrker, de kommer bare av seg selv. Og av alle blomstringene på våren, som kirsebær, frukttrær og syriner så er det hylleblomsten som kommer til slutt. Og den blomstrer rundt St Hans. Deres blekhet – er ikke hvit, men fløtefarget som en...

Kursprogram:

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.