Anita`s blogg og butikk

I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips,  og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert. 

Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Anita S Dietrichson

Siste fra bloggen

Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag. 

Endelig i gang med mikrogrønt i Norge

Endelig i gang med mikrogrønt i Norge

Kort tid etter at Linda Rabbe Haugen hadde startet opp med å dyrke mikrogrønt, kom pandemien, nå er hun i full gang igjen, og leverer bl.a. på REKO ringen, men ønsker å få flere på kundelisten.   -Mikrogrønt er en fantastisk grønn vekst. Da jeg oppdaget mikrogrønt...

En hyllest til snittebønnen

En hyllest til snittebønnen

Fermentering* er en eldgammel konserveringsmetode som var vanlig før mye ble industrialisert. Dette har fått nytt liv i våre dager.  Snittebønner lagt lagvis med salt ville vi i vår moderne verden kalt fermentering, bare at ordet ikke var funnet opp den gangen. For...

Tranquilo + Tarte tatin av tomater=sant

Tranquilo + Tarte tatin av tomater=sant

Jeg har mye tomater, og var fristet til å prøve ut en oppskrift på Tarte Tatin, som Camilla Plum* har med seg i boken sin "Abracadabra". Til denne oppskriften ønsket jeg meg en ny panne, en tynn og lett type, som kunne funke både på plate og i ovn, og hvor innholdet...

25 kg ulike grønnsakerpå 1m2 på en sesong?

25 kg ulike grønnsakerpå 1m2 på en sesong?

Ti kilo poteter, fem kilo agurker og 22 bunter gulrøtter på en sesong i en pallekarm på 80x120 meter ble det i år. Det krever litt planlegging og tilførsel av organisk materiale, men er ellers enkelt å få til.   Ja, det er mulig, for det har jeg dyrket i år. Det er...

Butikk

Vareutvalget i butikken består av posters og kort. Posters er i 2 forskjellige størrelser,  30×40 og 21×30 – doble kort 15×20. Kortene er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen.

På postersene står oppskriften under illustrasjonen. På kortene finner du oppskriften på baksiden. Kortene er flotte til å sendes i posten eller legges ved en gave, og er ypperlige til også å rammes inn. De er alle tilpasset IKEA og andres standard rammeformat. 

Vi tilbyr foreløpig 6 motiv i de ulike størrelsene, flere vil komme.

 

Poster 1

30×40, 21×30 og A5 postkort

Poster 2

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 3

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 4

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 5

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 6

30×40, 21×30 og A5 postkort

Priser poster i størrelse 30 x 40 : 

1 stk kr 298,-

Priser poster i størrelse 21×30:

1 stk kr 189,-

Postkort, pakke med 6 ulike motiv 15×20 – 4 sider 

1 pakke, 6 kort kr 189,- 

Du kan kombinere kjøp av posters og kort – 

20% rabatt ved kjøp av minst 3 enheter.

Gratis frakt i juni – introduksjonstilbud.

Fra 1. juli: Fast fraktkost: kr 30,-. 

 

 

Postkort

A5 postkort

 

 

Siste fra bloggen

Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Endelig i gang med mikrogrønt i Norge

Endelig i gang med mikrogrønt i Norge

Kort tid etter at Linda Rabbe Haugen hadde startet opp med å dyrke mikrogrønt, kom pandemien, nå er hun i full gang igjen, og leverer bl.a. på REKO ringen, men ønsker å få flere på kundelisten.   -Mikrogrønt er en fantastisk grønn vekst. Da jeg oppdaget mikrogrønt...

En hyllest til snittebønnen

En hyllest til snittebønnen

Fermentering* er en eldgammel konserveringsmetode som var vanlig før mye ble industrialisert. Dette har fått nytt liv i våre dager.  Snittebønner lagt lagvis med salt ville vi i vår moderne verden kalt fermentering, bare at ordet ikke var funnet opp den gangen. For...

Tranquilo + Tarte tatin av tomater=sant

Tranquilo + Tarte tatin av tomater=sant

Jeg har mye tomater, og var fristet til å prøve ut en oppskrift på Tarte Tatin, som Camilla Plum* har med seg i boken sin "Abracadabra". Til denne oppskriften ønsket jeg meg en ny panne, en tynn og lett type, som kunne funke både på plate og i ovn, og hvor innholdet...

25 kg ulike grønnsakerpå 1m2 på en sesong?

25 kg ulike grønnsakerpå 1m2 på en sesong?

Ti kilo poteter, fem kilo agurker og 22 bunter gulrøtter på en sesong i en pallekarm på 80x120 meter ble det i år. Det krever litt planlegging og tilførsel av organisk materiale, men er ellers enkelt å få til.   Ja, det er mulig, for det har jeg dyrket i år. Det er...

Kursprogram:

Bokashikurs – det neste er til høsten

Bokashikurs – det neste er til høsten

Bokashi er en smart kjøkkenkompostering som enkelt omdanner matavfall til god og næringsrik jord på 6 uker. Inne - og uten lukt.  Lær å lage jord innendørs av matavfall. -Bøttene er enkle å bruke, krever liten plass, lukter ikke vondt og passer like fint i byen som i...

Kjøkkenhagekurs hjemme hos meg

Kjøkkenhagekurs hjemme hos meg

Ønsker du et kjøkkenhagekurs i sommer, ta kontakt. Omvisning i kjøkkenhage og drivhus Teori og praksis To ulike typer kurs - fra kr 600,-  - Vi lager gjerne individuelle pakker   Salat med blomst av ramsløk 🙂