Anita`s blogg og butikk

I 16 år har jeg hatt drivhus og kjøkkenhage – og denne gleden vil jeg gjerne dele med dere. Derfor har jeg etablert denne bloggen og butikken, og samtidig gir jeg deg kursprogrammet helt nederst på siden. I bloggen vil jeg skrive om det jeg dyrker, en del dyrketips,  og hva du kan lage av alt det gode du dyrker. Intervjuer og filmer vil det også bli. I butikken min finner du noen av oppskriftene produsert som posters og kort, inspirert av Frankrike og rikt illustrert. 

Håper du finner dette inspirerende. Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Anita S Dietrichson

Siste fra bloggen

Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag. 

Pizzasnurrer av restene

Pizzasnurrer av restene

Tidligere i bloggen min har jeg anbefalt deg å lage 8 pizzabunner i slengen. Du lager det av 1 kg mel, og deler den opp i 8 emner som puttes i plastpose. Og legges i kjøleskapet. Deigen kan oppbevares inntil 14 dager. Forrige helg laget jeg like godt 16 pizzabunner...

Gulroten fortjener mer enn bare å bli kokt

Gulroten fortjener mer enn bare å bli kokt

I forrige blogg skrev jeg om min favorittgrønnsak nummer 1: poteten. Hvis du spør meg om hvem som kommer på 2. plass, må jeg si gulroten. Gulroten som evner å ta opp jorden smak, fortette den, og så bringe den videre til oss. Gulroten er favoritt hos mange, og må være...

Dumme bønder – de største potetene?

Dumme bønder – de største potetene?

Potet har i alle år vært brukt for å få et umulig jordstykke til å bli bra på. Og du behøver ikke tenke så mye, for å få en god potetavling. Kanskje er det derfra uttrykket stammer? De gror i nær sagt alt. Og har du først fått sansen for potetdyrking, er det en...

Ruccola – en av mine fire favorittsalater

Ruccola – en av mine fire favorittsalater

Vi er forskjellige vi mennesker – heldigvis. Og våre matvaner er også svært forskjellige. Det speiler seg også i det vi dyrker. Vi dyrker jo helst det vi liker å spise, og dyrker mest av det vi spiser mest av. Mine fire favoritter i salatbedet er: Little Gem – en...

Butikk

Vareutvalget i butikken består av posters og kort. Posters er i 2 forskjellige størrelser,  30×40 og 21×30 – doble kort 15×20. Kortene er firesidige med trykk foran og bak, og blanke på innsiden, slik at du kan bruke den til å skrive en hilsen.

På postersene står oppskriften under illustrasjonen. På kortene finner du oppskriften på baksiden. Kortene er flotte til å sendes i posten eller legges ved en gave, og er ypperlige til også å rammes inn. De er alle tilpasset IKEA og andres standard rammeformat. 

Vi tilbyr foreløpig 6 motiv i de ulike størrelsene, flere vil komme.

 

Poster 1

30×40, 21×30 og A5 postkort

Poster 2

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 3

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 4

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 5

30×40, 21×30 og A5 postkort

Plakat 6

30×40, 21×30 og A5 postkort

Priser poster i størrelse 30 x 40 : 

1 stk kr 298,-

Priser poster i størrelse 21×30:

1 stk kr 189,-

Postkort, pakke med 6 ulike motiv 15×20 – 4 sider 

1 pakke, 6 kort kr 189,- 

Du kan kombinere kjøp av posters og kort – 

20% rabatt ved kjøp av minst 3 enheter.

Gratis frakt i juni – introduksjonstilbud.

Fra 1. juli: Fast fraktkost: kr 30,-. 

 

 

Postkort

A5 postkort

 

 

Siste fra bloggen

Bloggen min tar utgangspunkt i dyrking av mat, og hvordan vi best mulig kan utnytte det vi dyrker. Derfor vil du finne en del oppskrifter etter hvert. Jeg er opptatt av matlaging og hjemmelaget mat og mulighetene til å utnytte restene. Min matsøppel går i Bokashibøtta og blir til ny og næringsrik jord igjen. Det vil du også høre om. Utenom dyrkesesongen tenker jeg å intervjue andre som er opptatt av det samme, og gjerne også komme med filminnslag.

Pizzasnurrer av restene

Pizzasnurrer av restene

Tidligere i bloggen min har jeg anbefalt deg å lage 8 pizzabunner i slengen. Du lager det av 1 kg mel, og deler den opp i 8 emner som puttes i plastpose. Og legges i kjøleskapet. Deigen kan oppbevares inntil 14 dager. Forrige helg laget jeg like godt 16 pizzabunner...

Gulroten fortjener mer enn bare å bli kokt

Gulroten fortjener mer enn bare å bli kokt

I forrige blogg skrev jeg om min favorittgrønnsak nummer 1: poteten. Hvis du spør meg om hvem som kommer på 2. plass, må jeg si gulroten. Gulroten som evner å ta opp jorden smak, fortette den, og så bringe den videre til oss. Gulroten er favoritt hos mange, og må være...

Dumme bønder – de største potetene?

Dumme bønder – de største potetene?

Potet har i alle år vært brukt for å få et umulig jordstykke til å bli bra på. Og du behøver ikke tenke så mye, for å få en god potetavling. Kanskje er det derfra uttrykket stammer? De gror i nær sagt alt. Og har du først fått sansen for potetdyrking, er det en...

Ruccola – en av mine fire favorittsalater

Ruccola – en av mine fire favorittsalater

Vi er forskjellige vi mennesker – heldigvis. Og våre matvaner er også svært forskjellige. Det speiler seg også i det vi dyrker. Vi dyrker jo helst det vi liker å spise, og dyrker mest av det vi spiser mest av. Mine fire favoritter i salatbedet er: Little Gem – en...

Kursprogram:

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.