Gulrotjuice med ingefær og mynte
Jeg er så heldig å ha en god juicemaskin, som kverner absolutt alt av fruktkjøtt. Restene – som her i denne gulrotjuicen kan jeg ha i kake eller brød. Da får jeg brukt alle råvarene, og det er en god følelse. Hvis ikke går de i Bokashibøtta – til et godt formål – tenker jeg.
![](https://i0.wp.com/www.drivhusetmitt.no/wp-content/uploads/2020/06/Gulrotjuice-B.jpg?resize=1080%2C810&ssl=1)
Så enkelt og så godt. Her toppet med litt mynte, og isbiter i glasset.
· 4 store gulrøtter
· En neve mynter
· En bit ingefær
· ½ sitron
· 1-2 epler
![](https://i0.wp.com/www.drivhusetmitt.no/wp-content/uploads/2020/06/Gulrotjuice-ingredienser-B.jpg?resize=1080%2C810&ssl=1)
Ingrediensene til gulrotjuicen
Kutt opp alt i passende biter og ha det i juiceren. Drikkes kald, tilsett eventuelt isbiter, og pynt med mynteblader.
Les her om å dyrke gulroten: Gulroten fortjener mer enn bare å bli kokt
Flere oppskrifter:
Gulrotjuice: Gulrotjuice med ingefær og mynte
Gulrotsuppe: Gulrotsuppe – en favoritt om sommeren
Pannestekt gulrot: Rett fra kjøkkenhagen og på bordet